Om BeautyVita

Firmaet BeautyVita så dagens lys den 1. september 2014, hvor jeg overtog agenturet på, og eneforhandlingen af, BIOselect produkterne i Danmark. BIOselect er en økologisk hudplejeserie fra Kreta, uden parabener, kunstige farvestoffer eller syntetisk parfume.

Serien er baseret på lægeplanten dictamelia og olivenolie. Historien bag BIOselect, og hvordan den kom til Danmark, skyldes produktets gode egenskaber, som de tidligere ejere af agenturet opdagede på en ferie til Kreta. Ligesom 1000 vis af andre ”nordboere” pådrog de sig en voldsom soleksem og dermed udsigten til en ødelagt ferie. Men til deres held blev de anbefalet en lokal ”mirakelcreme” af byens købmand.

Allerede samme aften var huden stort set fri for de gener, som kendetegner en kraftig soleksem. Så i stedet for flere dage i skyggen kunne parret allerede næste dag nyde den Kretinske strand, havet og solen. Det blev samtidig starten på forhandlingen af BIOselect i Danmark. Efter at have drevet Helsam, helsekostbutikken i Horsens i 20 år, blev BIOselect grundlaget for mig til at starte BeautyVita, da jeg fik mulighed for at overtage agenturet.

Jeg valgte BIOselect da jeg altid selv har været meget glad for produkterne, som vi forhandlede i butikken, og som samtidig var en af de serier som vi havde mest fremgang i, samt ikke at forglemme kundernes gode tilbagemeldinger. Hos BeautyVita lægger vi vægt på at alle vores produkter er naturlige og uden giftige stoffer som belaster vores krop og miljø.

Gitte Kjærsgaard

content/find-forhandler.png

Se et udvalg af vores lækre produkter

bubble